INSPIRATIERUIMTE
INSPIRATIERUIMTE

INSPIRATIERUIMTE

 

Vergaderen, een sessie of training geven in de Gildekamer van BIJ KOOS;

Wees welkom in deze frisse en inspirerende omgeving waar je tot nieuwe ideeen en resultaat komt. We stemmen elk arrangement op maat af.

 

Brainstorm, ontbijt- of lunchsessie?

De Gildekamer is in combinatie met de Buitenplaats, Wij-Land en vogelkijk- en telhut te gebruiken.

Ook voor coaching is de Gildekamer uitermate geschikt, een breakout ruimte aanwezig.

(Kijk ook op www.koosencos.nl)

De Gildekamer telt een oppervlakte van ruim 100 m2 in twee niveaus en is geschikt voor groepen van min. 4 en max. 17 personen. Het gekleurde meubilair in het hogere deel is gemakkelijk in verschillende opstellingen te zetten. In het lagere deel staat een vaste tafel voor 10 personen.

Arrangementen zijn inclusief wifi en gebruik apparatuur.

Het lunchlokaal van Bij Koos gebruikt passie, enthousiasme, ingrediënten van dichtbij & uit het seizoen om zo een smakelijke catering voor te zetten. Invulling en wensen hierover stemmen wij met u af. Na gedane arbeid geniet u van een Gulpener biertje beneden aan de toog of op het terras, wellicht met een diner. Overnachten is mogelijk bij overbuurman Logement de Reiziger.

 

Voorbeeld arrangementen:
 

Gildekamer 4 uurs arrangement € 25.95,- pp (ex BTW min.4 pers.)
Huisgemaakte appeltaart, koffie, thee, water
Schrijfblokken, schrijfgerei
Flip-over, zeepkist
Touchscreen (65 inch) smartboardfunctie


Gildekamer 8 uurs arrangement €47,- pp (ex BTW min. 4 pers.)
Zoals het 4 uurs arrangement, aangevuld met een verrukkelijke Krachtvoer lunch in het Lunchlokaal of op het terras en een energizer om op te peppen, in de namiddag.
Lunch Krachtvoer bestaat uit: Soep uit eigen eigen keuken en broodjes van onze bakker met gezond en lekker beleg. 

Of u kiest voor de lunchspecial Denkvoer:
Lunch met vele lekkernijen in hapjesvorm; kleintje soep, vers broodje van de bakker met gezond beleg, sandwich, quiche of hartige muffin, suikerbroodje met appel en kaneel. € 3,50 pp extra. 
   

Lunchen van de BIJ KOOS kaart is natuurlijk ook mogelijk. Bestel een uur voor de lunch en de lunch is gereed op een door u gewenst tijdstip. 

 

Optioneel teambuildig
Past een orignele vergaderbreak in uw programma? Neem contact op en we bespreken samen de mogelijkheden. Van koeien melken, leiderschapstraining met havikken, kookworshops tot klei kleien. Elk arrangement is maatwerk! 

 

 

Interesse, reserveren of vragen over beschikbaarheid? Bel Carlien (06-10947256) of mail naar Carlien@bijkoos.nl

 

RT @HerefordsNL: Limburg LEF in Amsterdam! https://t.co/WJ4Ubhmf4H
RT @AMSpierings: Dit kan alleen in Brabant bedacht worden: paddobites Niet halucinerend. Wel tegen voedselverspilling, gezond & plantaardig…
RT @ImagroBV: WATERFLES 2.0: DE BE-O BOTTLE – GEZOND VOOR MENS EN MILIEU Nieuwe blog van @Fabiennevg! https://t.co/olSNr7cgPr https://t.co…
RT @mia_schuit1: Voor alle werkzoekenden; woensdag 28 juni bij Walk&Talk van @biblioplusjealles over het gebruik van linkedIn bij veroveren…

'Binnen en buiten vergaderen'.  Een idee krijgt hier de ruimte. Een verademing'.