Doe de BIJ KOOS Challenge

Droom jij van een eigen horeca-zaak en ben jij onze nr 1 horeca-ondernemer? 

BIJ KOOS gevestigd op creatieve broedplaats Koos & Co’s in Ottersum zoekt een horeca-ondernemer. Ben jij daarvoor geknipt? Doe dan mee aan onze Bij KOOS Challenge.

Een ProefLokaal met homemade (lunch)gerechten en een huiselijke bar, sfeervol terras en inspirerende vergaderlocatie. BIJ KOOS heeft een authentieke buitenplaats, een Wij-Land, een boomhut en catering uit eigen keuken en dat allemaal in een inspirerende groene omgeving.

We zoeken:

BIJ KOOS zoekt een ondernemer met horeca-roots om het unieke concept verder naar zijn hand te zetten.
Jóuw zaak, jóuw droom, jouw ondernemerschap!
Een creatieve, innovatieve en ondernemende persoonlijkheid met zakelijk instinct om het concept van lunchen, vergaderen, trainen, sessies, workshops en feestjes vieren verder te ontwikkelen. Een ondernemer die de handen uit de mouwen steekt en streeft naar 100% gastblijheid. Een allrounder die ook het vermogen heeft om ‘boven de uitvoering te hangen’ om nieuwe plannen te implementeren evt. in samenwerking met bedrijven op onze broedplaats.

Ondernemerschap

Je bent je eigen baas, bouwt je eigen team, hebt een stabiele bron van omzet van de bedrijven die op de broedplaats gehuisvest zijn. Je gaat van start met een concept dat reeds 2,5 jaar draait. BIJ KOOS staat op de rails, is een rijdende trein. Nu nog de locomotief verder op stoom krijgen. Ben jij die machinist die kolen gooit op ons vuur? Maak van thema- avonden, lunches, een appgroep voor afhaalmaaltijden, maatwerk voor arrangementen, vrijdagavond jeugdavond en allerhande feestjes en partijen een lopend vuurtje.  
De locatie is compleet ingericht en de methode van overname is bespreekbaar. BIJ KOOS is de ideale kans voor iemand die na een aantal jaren (horeca) werkervaring de sprong naar ondernemerschap wil maken.

Challenge

Voor de meest inspirerende en beste ondernemersbrieven, bieden wij een podiumplaats tijdens een pitchavond. We organiseren een challenge om uiteindelijk bij de nr 1 uit te komen. Ga jij deze uitdaging aan? Stuur dan je brief! Acquisitie nav deze challenge wordt niet op prijs gesteld.   

Voor informatie of een kijkje in BIJ KOOS:
bel Carlien van Bergen (06-10947256) of mail:
Carlien@bijkoos.nl
www.bijkoos.nl
Broedplaats: www.koosencos.nl Bureau: www.imagro.nl