Vergaderen Sessie Training

Vergaderen, een sessie of training geven in de Gildekamer van BIJ KOOS;
Wees welkom in deze frisse en inspirerende omgeving waar je tot nieuwe ideeen en resultaat komt. We stemmen elk arrangement op maat af.

Brainstorm, ontbijt- of lunchsessie?

De Gildekamer is in combinatie met de Buitenplaats, Wij-Land en vogelkijk- en telhut te gebruiken. Ook voor coaching is de Gildekamer uitermate geschikt, een breakout ruimte aanwezig.
(Kijk ook op www.koosencos.nl) De Gildekamer telt een oppervlakte van ruim 100 m2 in twee niveaus en is geschikt voor groepen van min. 4 en max. 17 personen. Het gekleurde meubilair in het hogere deel is gemakkelijk in verschillende opstellingen te zetten. In het lagere deel staat een vaste tafel voor 10 personen.

Arrangementen
Het lunchlokaal van Bij KOOS gebruikt passie, enthousiasme, ingrediënten van dichtbij & uit het seizoen om zo een smakelijke catering te verzorgen. Invulling en wensen hierover stemmen wij met u af. Na gedane arbeid geniet u van een Hertog Jan biertje beneden aan de toog of op het terras, wellicht met een diner. Overnachten is mogelijk bij overbuurman Logement de Reiziger (www.logementdereiziger.nlVoorbeeld arrangementen:

Gildekamer 4 uurs arrangement 
Limburgse vlaai, koffie, thee, water
Schrijfblokken, schrijfgerei
Flip-over, Presentatiescreen (65 inch)
€ 35,- p.p. (incl. BTW min. 8 pers.)

Gildekamer 8 uurs arrangement 
Zoals het 4 uurs arrangement, aangevuld met een verrukkelijke Krachtlunch in het Lunchlokaal of op het terras en een energizer om op te peppen, in de namiddag.
Lunch Krachtvoer bestaat uit: Soep uit eigen eigen keuken en broodjes van onze bakker met gezond en lekker beleg.
€ 65,- p.p. (incl BTW min. 8 pers.)

Of u kiest voor aansluitend een lunch (incl. BTW min. 8 personen):
Krachtlunch á € 14.50 p.p.  Huisgemaakte soep, en divers belegde gezonde broodjes

Energieke lunch € 16.00 p.p.  Huisgemaakte soep met diverse luxe belegde broodjes o.a. carpaccio en tonijn

Inspiratielunch €  21.- p.p. Lunch met vele lekkernijen in hapjesvorm; kleintje soep, vers broodje van de bakker met gezond beleg, sandwich, quiche, zoetige snacks
+ Onbeperkt thee, water + € 6,50


Optioneel teambuildig

Past een orignele vergaderbreak in uw programma? Neem contact op en we bespreken samen de mogelijkheden. Van koeien melken, leiderschapstraining met havikken, kookworshops tot klei kleien. Elk arrangement is maatwerk! Interesse, reserveren of vragen over beschikbaarheid? Bel  (06-57574487) of mail naar info@bijkoos.nl