Groepen 12+

Speciaal voor groepen van 12 personen of meer hebben wij aantrekkelijke arrangementen samengesteld, zodat we de hoogstaande kwaliteit van onze culinaire ervaring kunnen garanderen.

Waarbij verrassing en versheid altijd centraal staan! Denk bijvoorbeeld aan een smaakvolle high tea, gevuld met een scala aan hartige en zoete lekkernijen rechtstreeks uit onze keuken.

Het arrangement omvat:

  • Een klein kopje soep als start, vergezeld van hartig belegde broodjes.
  • Na de soepfase serveren we een gevarieerd assortiment aan diverse sandwiches en broodjes van onze lunchkaart, zowel warm als koud.
  • We sluiten de high tea af met een selectie van heerlijke zoete gebakjes.
    De high tea-ervaring duurt 2,5 uur en is beschikbaar tot 15.00 uur.

Dit alles is inclusief thee, koffie en water.

Prijs: €27,50 per persoon.

Bij Koos presenteren we met trots ons Shared Dining-concept, omdat we ervan overtuigd zijn dat een avondje uit eten draait om het genieten van heerlijk eten en drinken in goed gezelschap, of het nu met vrienden, familie of alles daartussenin is. Of je nu houdt van kleine hapjes of last hebt van keuzestress en het liefst de hele menukaart bestelt, waarom kiezen als je alles kunt proeven? Laat je verrassen door de culinaire creaties van onze chef en beleef samen een heerlijke avond uit.

Prijs: €39,- per persoon

Het Shared Dining-arrangement omvat:

  • Een plank met diverse warme en koude voorgerechten geserveerd als start.
  • Vervolgens kun je in overleg een selectie maken uit diverse hoofdgerechten, die in twee gangen worden geserveerd met bijpassende bijgerechten.
  • De avond wordt afgesloten met een selectie van desserts en zoete lekkernijen, allemaal ambachtelijk bereid in onze eigen keuken.

Dit arrangement is beschikbaar vanaf twee personen en kan alleen per tafel worden besteld. Vergeet niet om vooraf even te reserveren!